Contact

Neem gerust contact met ons op, of vul het onderstaande contactformulier in en selecteer de optie die het beste bij uw situatie past.

Vocus Onderwijs - Filip van Kampen
Tel: +31 (0)76 204 53 45
E-mail: filip@wijzijnvocus.nl

Bedankt! We hebben uw bericht ontvangen!
Oeps! Er ging iets mis bij het versturen van het formulier.
Bedankt! We hebben uw bericht ontvangen!
Oeps! Er ging iets mis bij het versturen van het formulier.
Bedankt! We hebben uw bericht ontvangen!
Oeps! Er ging iets mis bij het versturen van uw bericht.
Bedankt! We hebben uw bericht ontvangen!
Oeps! Er ging iets mis bij het versturen van het formulier.
CE-training

Vol vertrouwen naar het eindexamen

Onze ervaren vakdocenten bieden een CE-training waarmee leerlingen zich goed kunnen voorbereiden op het aankomend centraal examen. In twee of drie dagen zoomt de vakdocent klassikaal in op de volledige leerstof, de examendomeinen en aanverwante leerdoelen. Tevens wordt er geoefend met centrale examens van voorgaande jaren en is er de ruimte voor de leerlingen om extra uitleg te krijgen en vragen te stellen. Zo krijgt elke leerling een uitstekende voorbereiding voor de aankomende centrale examens.

Oefenen met relevante leerstof

Tijdens onze CE-trainingen is aandacht voor de verschillende type soorten vraagstellingen, relevante leerstof, examendomeinen en de verwante leerdoelen. Eén of meerdere oude examens worden gemaakt en klassikaal nagekeken. Op voorhand wordt met de vakdocent op school besproken welke onderwerpen lastig worden bevonden door de groep leerlingen, zodat er de focus kan worden gelegd op deze leerstof. Onze docenten maken gebruik van hun eigen materiaal.

Effectieve uren

Wij geloven in effectieve uren, niet in lesuren. Daarom bouwen wij onze lessen rond de spanningsboog van leerlingen. Dit doen we in combinatie met goede voeding en leuke energizers. Een suikerspiegel in balans geeft het leervermogen een opkikker. En met een korte break, door bijvoorbeeld een spelletje te spelen, is er ruimte voor de leerling om de batterijen weer op te laden. En dat is belangrijk met het dagvullende programma van de CE-training. Onze voeding wordt samengesteld door een ervaren cateraar die veel samenwerkt met de scholen.

Meer vertrouwen

Het is ons doel om leerlingen goed voor te bereiden op de centrale examens, maar ook om hun zelfvertrouwen een boost te geven. Want het is een spannende periode. En hoe kunnen we dat beter doen dan door feitelijk te laten zien welke vooruitgang een leerling heeft geboekt? Zo schrijven onze bevoegde docenten een vakanalyse over de groep leerlingen: waar is aan gewerkt? Wat viel op? Daarnaast vinden we het belangrijk dat onderling contact ook na afloop van een CE-training mogelijk is. Zo krijgt iedereen de kans een CE-training tevreden af te sluiten. Het effect van onze CE-training hopen we natuurlijk terug te zien in de resultaten van de eindexamens. Maar hoe een leerling de training heeft ervaren en hoe dit voor zijn gevoel heeft bijgedragen aan het zelfvertrouwen, is minstens zo belangrijk. Daarom vragen we dit altijd in een afsluitende enquête.

"Ik had mijn biologiedocent beloofd om hem achteraf mijn cijfer voor biologie te vertellen. Zou u aan hem kunnen doorgeven dat ik een 8,8 heb gehaald? En hem kunnen zeggen dat ik hem erg bedank voor zijn hulp en goede uitleg?"

Lina

Leerling

CE-training samengevat

  • Een traject van 2 dagen

  • Gericht op centrale examens

  • Bekwame vakdocent voor een kleine groep (max. 10 leerlingen)

  • Oefenen met recente examens

  • Persoonlijke aandacht

  • Zorgvuldig geplande pauzes

  • Optioneel: vers sap, verantwoorde snack in de ochtend, uitgebreide lunch met broodjes en stuk fruit in de middag

  • Afsluitend verslag en rapportage

Ja, ik wil graag meer informatie over de Vocus CE-training

Neem vrijblijvend contact op. Bel ons of verstuur een bericht via het contactformulier.